Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SportDans Sessie 2!

januari 12 @ 20:30 - 23:00

12 januari om 20:30
Vasim Circus Space

Op 12 januari staat de dansvloer opnieuw in vuur en vlam, want Sport Dans keert terug met de langverwachte tweede sessie – en deze keer gaan we voor een  up-tempo avontuur!

Wat kun je verwachten?

🎶 Beats die je Hart Sneller Laten Kloppen: Onze speciale DJ voor deze avond tilt de energie naar nieuwe hoogten met opzwepende beats en ritmes die je danspassie zullen aanwakkeren. Bereid je voor om de adrenaline door je aderen te voelen stromen!

💃 Vrije Dansexpressie: Laat jezelf gaan op de dansvloer en ontdek nieuwe dimensies van vrijheid. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon je eerste danspassen zet, deze avond draait om jouw unieke dansreis.

🌟 Sfeer van Samenhorigheid: Voel de verbondenheid met mededansers terwijl je samen opgaat in de muziek. Sport Dans is niet alleen een evenement; het is een de vreugde van dansen delen.

Praktische Details

📅 Datum: 12 januari
🕖 Tijd: 20:30 tot 23:00
📍 Locatie: Vasim Circus Space

Hoe deel te nemen

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een danservaring als geen ander. Koop je tickets nu en maak je klaar om op 12 januari de dansvloer te veroveren!

Belangrijk:

⚠️ Respecteer de huisregels en elkaar. Sport Dans is een oordeelvrije zone waar iedereen zichzelf kan zijn.

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol beweging, verbinding en opwindende muziek. Sport Dans Sessie 2 –  Tempo Edition wacht op jou. Wees erbij, dans met passie en maak herinneringen ! 🎉💫

 

Organisator

Wouter Jolink
Telefoon
0646783305
E-mail
info@sportdans.nl

Locatie

Vasim Circus space
Winselingseweg 41,
Nijmegen, 6541 AH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie