Onze DJ's

Onze DJ logo

Bij Sport Dans onderhouden we sterke connecties met vaste DJ’s. Het is voor ons belangrijk dat onze DJ’s begrijpen hoe ze muziek moeten draaien voor een sportief publiek. We weten namelijk dat het niet de bedoeling is om constant op volle toeren te draaien. Bovendien start elke sessie met een warming-up, waarbij het belangrijk is dat de DJ de juiste muziekkeuze biedt. Het is voor ons als deelnemer/danser ook belangrijk om te weten welke genres de DJ’s doorgaans draaien, zodat je vooraf weet wat we kunnen verwachten.

Om deze reden werken we samen met vaste DJ’s, en hier kun je meer informatie over hen vinden.

DJ Karma Kameleon

DJ Karma Kameleon

Deze doorgewinterde muzikant behoeft weinig introductie. Al sinds de jaren ’80 weet hij luisteraars te vermaken in een verscheidenheid aan settings, waaronder kroegen, swingcafé’s, clubs en festivals, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Vorig jaar had DJ Karma Kameleon bijvoorbeeld een geweldige set tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten. Met zijn uitgebreide ervaring en diepgewortelde liefde voor muziek, die zich uitstrekt over diverse genres, is DJ Rick Clephas, beter bekend als Karma Kameleon, de ideale keuze om de allereerste sportdanssessie te voorzien van de perfecte muzikale sfeer.


Muziek Genres:

DJ Karma Kameleon

Artiest: Muscimol

onze Dj Muscimol
Bio: Nieuwskomer in het Nijmeegse dj-landschap is de multi-instrumentalist ‘Muscimol’. Met ruim 15 jaar ervaring in de muziekwereld als o.a. gitarist, bassist en oudist heeft hij vele muzikale paden bewandeld. Zo speelde hij als sessiemuzikant voor ‘Diepfrieskip’ en tourde hij in Nepal met de internationale band ‘Happy Village Orchestra’. Achter de draaitafels kanaliseert hij zijn liefde voor psychedelische sounds, wereldmuziek en techno in een extatische mengelmoes.
 

Muziek Genres:​

up And coming DJ :2024