Sport Dans is dé nieuwste sensatie op het gebied van sporten door te dansen. Als jij op zoek bent naar een leuke en energieke manier om in beweging te komen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom zou je saai op een loopband staan als je ook kunt bewegen op de nieuwste beats, omringd door enthousiaste mensen? Bij Sport Dans geloven we dat sporten leuk moet zijn, en daarom combineren we de opwinding van dans met de voordelen van een intensieve workout.

Wat maakt Sport Dans zo speciaal? Niet alleen zul je je geweldig voelen tijdens het dansen, maar je zult ook verrast zijn door de calorieën die je verbrandt. Het is de perfecte manier om in vorm te blijven en tegelijkertijd plezier te hebben.

Onze sessies beginnen in november in het bruisende Nijmegen. En het wordt nog beter – elke keer dat je met ons danst, word je getrakteerd op verschillende DJ’s uit de stad. Ze zullen verschillende genres draaien om ervoor te zorgen dat iedereen in de juiste flow komt en het beste uit hun sportdanservaring haalt.

Dus, waar wacht je nog op? Doe met ons mee en ontdek hoe sporten leuk kan zijn! 24 november is de eerste editie in de vasim circus space. schrijf je in en maak je klaar om te bewegen, te dansen en calorieën te verbranden op een manier die je nooit eerder hebt ervaren.

Tot ziens op de dansvloer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *